Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Spartherm Swing Corner 46x46x51

Vanaf 3935,-

De tweezijdige inbouwhaard Swing Corner 46x46x51 biedt met glas aan beide zijden een panoramisch zicht op het vuur, en heeft een draaideur met vaste handgreep. Door zijn compacte formaat past deze haard goed in zowel grote als kleinere woonruimtes.

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Spartherm Swing Corner 46x46x51 is een hoekhaard die moderne functionaliteit en design combineert. Deze haard is ontworpen om een elegante en efficiënte verwarmingsoplossing te bieden, vooral in hoekige ruimtes.

 

Met zijn hoekige vormgeving en ruime glasoppervlakken biedt de Swing Corner een panoramisch uitzicht op het vuur vanuit meerdere hoeken. Dit creëert een indrukwekkend visueel effect en zorgt voor een sfeervolle ambiance in je woonruimte.

 

De haard is voorzien van geavanceerde verbrandingstechnologieën die zorgen voor een efficiënte en schone verbranding. Het strakke ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken het een aantrekkelijke keuze voor zowel moderne als klassieke interieurs.

 

De Spartherm Swing Corner biedt niet alleen esthetische waarde, maar ook praktische voordelen, zoals een gebruiksvriendelijke bediening en een gelijkmatige warmteverspreiding. Het is een uitstekende keuze voor het verbeteren van de uitstraling en het comfort van je interieur.

Specificaties

  • Vuurzicht
    2-zijdig
  • Verbrandingssysteem
    Gesloten
  • Vermogen
    7,0 kW
  • Merk
    Spartherm
  • Stijl
    Inbouw
  • Brandstof
    Hout