Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Safretti Magic-Fire Sogno 500

Vanaf 4150,-

De Sogno 500 is gebaseerd op de welbekende traditionele haard, echter is de installatie van deze haard zeer eenvoudig.

Artikelnummer: 69d1fc78dbda Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Safretti Magic-Fire Sogno 500 is een moderne en innovatieve haard die gebruik maakt van geavanceerde technologie om een realistisch vlambeeld te creëren zonder echt vuur. Deze haard is ontworpen om een stijlvolle en sfeervolle ambiance te bieden met een hoge mate van veiligheid en gebruiksgemak.

 

  • Design: De Magic-Fire Sogno 500 heeft een strak en elegant ontwerp dat goed past in zowel moderne als klassieke interieurs. Het glazen front zorgt voor een heldere en open uitstraling, en het minimalistische ontwerp maakt het een veelzijdige keuze voor verschillende ruimtes.
  • Technologie: Deze haard maakt gebruik van de Magic-Fire technologie, die een realistisch vlambeeld creëert zonder daadwerkelijk vuur te gebruiken. Dit wordt bereikt door middel van LED-verlichting en reflecties, wat zorgt voor een levendige en dynamische weergave van vlammen.
  • Veiligheid: Omdat de haard geen echt vuur gebruikt, is het zeer veilig in gebruik. Er zijn geen open vlammen of rook, wat het een ideale keuze maakt voor situaties waar veiligheid een grote zorg is.
  • Efficiëntie: De Sogno 500 biedt geen directe warmte, maar creëert wel een warme en gezellige sfeer in de ruimte. Het is voornamelijk bedoeld voor esthetische doeleinden en het verhogen van de ambiance.
  • Bediening: De haard is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening of een ingebouwd bedieningspaneel. Je kunt gemakkelijk de lichtintensiteit en de vlaminstellingen aanpassen aan je voorkeuren.
  • Installatie en onderhoud: De Magic-Fire Sogno 500 is eenvoudig te installeren en kan in verschillende types muren en omgevingen worden ingebouwd. Het onderhoud is minimaal, aangezien er geen roet of as is om schoon te maken.

 

De Safretti Magic-Fire Sogno 500 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en veilige manier om een sfeervolle ambiance te creëren zonder de noodzaak van echt vuur. Het innovatieve ontwerp en de technologie maken het een moderne en praktische aanvulling op elk interieur.

Specificaties

  • Vuurzicht
    Front
  • Merk
    Safretti
  • Stijl
    vrijhangend