Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Gas Fire Panorama 70-55

Vanaf 5357,-

De Gas Fire Panorama 70-55 is een unieke driezijdige Barbas gashaard met Premium Fire 2.

Artikelnummer: e8dfff4676a4 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Barbas Gas Fire Panorama 70-55 is een moderne en elegante gashaard die ideaal is voor wie een strak en sfeervol vuur wil integreren in zijn interieur. Met een afmeting van 70 cm breed en 55 cm hoog biedt deze haard een compact maar krachtig visueel accent, geschikt voor zowel kleinere als middelgrote ruimtes.

 

Het ontwerp van de Panorama 70-55 kenmerkt zich door een minimalistisch profiel met een groot glazen front, dat zorgt voor een helder en onbelemmerd uitzicht op de vlammen. Dit ontwerp benadrukt de schoonheid van het vuur en creëert een warme en uitnodigende sfeer.

 

De haard maakt gebruik van een geavanceerd verbrandingssysteem dat zorgt voor een efficiënte en schone gasverbranding. Hierdoor kun je genieten van de gezelligheid en warmte van een open haard zonder de nadelen van rook en as. De Panorama 70-55 biedt een hoog rendement en lage uitstoot, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke verwarming.

 

Bediening is eenvoudig via een afstandsbediening of een app, waarmee je de vlamhoogte en temperatuur kunt aanpassen aan je voorkeuren. Dit verhoogt het gebruiksgemak en maakt het mogelijk om de sfeer in je ruimte eenvoudig te regelen.

 

Onderhoud van de Barbas Gas Fire Panorama 70-55 is minimaal; het belangrijkste onderhoud bestaat uit het regelmatig schoonmaken van het glas om een helder zicht op de vlammen te behouden. Regelmatige inspecties zorgen ervoor dat de haard in optimale conditie blijft.

 

Met zijn elegante ontwerp en efficiënte werking is de Barbas Gas Fire Panorama 70-55 een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en functionele gashaard die een luxe sfeer toevoegt aan zijn interieur.

Specificaties

  • Vuurzicht
    3-zijdig
  • Verbrandingssysteem
    Gesloten Gashaard
  • Merk
    Barbas
  • Stijl
    Inbouw