Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

M-design Argento 860 DC Basic & Premium

Vanaf 6129,-

Dit is een van de nieuwste inbouw houthaarden van de Argento serie van M-design.

Artikelnummer: 77f959f119f4 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De M-design Argento 860 DC Basic & Premium is een elegante gashaard die een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit biedt. Met zijn moderne ontwerp en grote glazen front zorgt deze haard voor een prachtig uitzicht op de vlammen, waardoor je een warme en gezellige sfeer in jouw huis kunt creëren. De Argento 860 DC is verkrijgbaar in zowel Basic als Premium uitvoeringen, zodat je kunt kiezen voor de variant die het beste bij jouw wensen past.

 

Deze gashaard maakt gebruik van geavanceerde verbrandingstechnologie, die zorgt voor een efficiënte en schone werking. Met een hoge warmteopbrengst en een minimale uitstoot van rook en roet, biedt de Argento 860 DC een milieuvriendelijke verwarmingsoplossing. Bovendien is de haard eenvoudig te bedienen, zodat je met gemak de temperatuur en vlamhoogte kunt aanpassen voor optimaal comfort.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Modern design: Strak en elegant uiterlijk dat in diverse interieurstijlen past.
  • Prachtig vlammenbeeld: Groot glasfront voor een sfeervolle uitstraling.
  • Efficiënte werking: Hoog rendement en lage uitstoot voor een duurzame verwarmingsoplossing.
  • Keuze uit Basic & Premium: Flexibiliteit om de uitvoering te kiezen die het beste bij jouw behoeften past.

Met de M-design Argento 860 DC Basic & Premium voeg je niet alleen warmte toe aan je woning, maar ook een stijlvol en functioneel element dat de sfeer in elke ruimte verhoogt. Deze gashaard is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een aantrekkelijke en efficiënte verwarmingsoplossing.

Specificaties

  • Vuurzicht
    3-zijdig
  • Merk
    M-design
  • Stijl
    inbouw