Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

JØTUL F 232/233

Vanaf 4050,-

Deze houtkachel is voorzien van simpele, strakke lijnen die een tijdloze expressie bieden. Hareide Design heeft optimaal gebruik gemaakt van de ontwerpvriendelijke eigenschappen van gietijzer en een kachel ontworpen met een zachte uitstraling en een prachtig zicht op de vlammen.

Artikelnummer: 602d1305678a Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De JØTUL F 232/233 is een elegante vrijstaande houtkachel die zowel functionaliteit als esthetiek biedt. Met een strak design en mooie afwerking past deze kachel perfect in diverse interieurstijlen, van klassiek tot modern.

 

Deze kachel is ontworpen om efficiënt warmte te leveren, met een uitstekende verbrandingstechnologie die zorgt voor een langdurige en schone verbranding. De grote glazen deur biedt een prachtig zicht op het vuur, waardoor het een sfeervol middelpunt in elke ruimte is.

 

Met de JØTUL F 232/233 haal je niet alleen een krachtige verwarming in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging die comfort en gezelligheid biedt. Deze kachel is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van design en efficiëntie.

Specificaties

  • Vuurzicht
    3-zijdig
  • Verbrandingssysteem
    open,gesloten
  • Merk
    Jøtul
  • Stijl
    vrijstaand