Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

M-design Venus Gas 850

Vanaf 3637,-

Nieuw model.

Artikelnummer: bb7946e7d85c Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De M-design Venus Gas 850 is een stijlvolle, moderne gashaard die perfect aansluit bij hedendaagse interieurs. Deze haard combineert geavanceerde technologie met een elegant, strak design, waardoor hij een ideale keuze is voor wie op zoek is naar zowel esthetiek als functionaliteit. De strakke lijnen en minimalistische uitstraling maken de Venus Gas 850 een subtiel maar indrukwekkend middelpunt in elke ruimte.

 

De haard biedt een realistisch vlammenbeeld, dankzij de moderne technologie van M-design, waardoor de sfeer en warmte van een traditionele houtkachel worden nagebootst, maar zonder het onderhoud dat bij een houtkachel komt kijken. Met een hoog rendement en energiebesparende functies zorgt de Venus Gas 850 voor efficiƫnte verwarming zonder in te leveren op comfort en sfeer.

 

Naast zijn visuele aantrekkingskracht is de Venus Gas 850 ook gebruiksvriendelijk. Hij kan eenvoudig bediend worden met een afstandsbediening of via een app, waardoor de warmte en de vlamintensiteit naar wens aangepast kunnen worden. Dit maakt het een veelzijdige haard die niet alleen mooi oogt, maar ook praktisch is in het dagelijks gebruik.

Specificaties

  • Vuurzicht
    Front
  • Verbrandingssysteem
    gesloten
  • Merk
    M-design
  • Stijl
    inbouw