Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex Opti-Virtual Double

Vanaf 4513,-

De Opti-virtual® single is 69 cm breed x 25 cm hoog. Het is een flexibele “haardkast”, die op eigen wijze per ruimte kan worden toegepast. Het is het bekende ‘plug and play’ principe, maar dan nog eenvoudiger.

Artikelnummer: a0872cc5b5ca Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Dimplex Opti-Virtual Double is een geavanceerde elektrische haard die een verbluffend realistisch vuurbeeld creëert zonder daadwerkelijk vuur of hitte. Dankzij de innovatieve Opti-Virtual technologie gebruikt deze haard geprojecteerde vlameffecten en geluidseffecten van knisperend hout om een authentieke sfeer te bieden, zonder dat een rookafvoer of ventilatie nodig is.

Het ontwerp van de Opti-Virtual Double is minimalistisch en eigentijds, waardoor hij moeiteloos in diverse interieurs past. De haard biedt een visuele ervaring aan beide zijden, waardoor hij ideaal is voor plaatsing tussen twee ruimtes of als decoratief element in grotere open ruimtes.

 

Met zijn gebruiksvriendelijke bediening en energiezuinige werking is de Dimplex Opti-Virtual Double perfect voor mensen die op zoek zijn naar de ambiance van een traditionele haard, maar zonder de complicaties van rook, schoonmaak of brandstof.

Specificaties

  • Vuurzicht
    Front
  • Merk
    Dimplex
  • Stijl
    inbouw