Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

France Artisanat klassieke schouw Chatillon

Vanaf 3825,-

Klassieke schouw van France Artisanat.

Artikelnummer: db576a7d2453 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De France Artisanat klassieke schouw Chatillon is een elegante en tijdloze schouw die een gevoel van luxe en verfijning toevoegt aan elk interieur. Deze schouw combineert klassieke Franse esthetiek met hoogwaardige materialen, waardoor het een uitstekende keuze is voor liefhebbers van traditionele interieurs met een vorstelijke uitstraling.

 

  • Design: De Chatillon schouw heeft een klassiek en symmetrisch ontwerp, geïnspireerd door de verfijnde architectuur van historische Franse kastelen en herenhuizen. Het front van de schouw is zorgvuldig afgewerkt met sierlijke details, zoals subtiele lijnen en gebeeldhouwde ornamenten, die de grandeur van een statig Frans landhuis oproepen. Het eenvoudige maar elegante ontwerp zorgt ervoor dat de schouw een echte blikvanger is in elke kamer.
  • Materiaal: Deze schouw wordt vervaardigd uit natuursteen of marmer, wat het een robuuste en duurzame kwaliteit geeft. Natuursteen biedt een prachtige textuur en geeft de schouw een luxueuze uitstraling, terwijl marmer zorgt voor een gladde, gepolijste afwerking die bijdraagt aan de klassieke charme. Deze hoogwaardige materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om zowel duurzaamheid als esthetische schoonheid te garanderen.
  • Afwerking: De Chatillon schouw is afgewerkt met oog voor detail. Het vakmanschap komt naar voren in de perfect symmetrische lijnen en de fijn uitgewerkte ornamenten. Of de schouw nu wordt gemaakt van een zachte, crèmekleurige kalksteen of een diepere tint marmer, de afwerking is altijd van topkwaliteit en versterkt de klassieke elegantie van het ontwerp.
  • Functionaliteit: Naast zijn decoratieve waarde biedt de schouw ook praktische voordelen. In combinatie met een open haard of gashaard kan de Chatillon schouw helpen om warmte efficiënt te verspreiden in de ruimte. De stenen constructie houdt de warmte vast en straalt deze langzaam uit, wat zorgt voor een aangenaam en gelijkmatig verwarmde kamer.
  • Installatie: De installatie van de Chatillon schouw vereist vakmanschap en precisie, vooral door het gewicht en de afmetingen van de natuurstenen of marmeren delen. Het is essentieel om de schouw door een ervaren professional te laten installeren, om te garanderen dat deze correct en veilig geplaatst wordt, en perfect past bij de verhoudingen van de kamer.

 

De France Artisanat klassieke schouw Chatillon is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een verfijnde en traditionele schouw die zowel warmte als esthetische waarde toevoegt aan het interieur. Het tijdloze ontwerp en het gebruik van luxe materialen maken deze schouw een elegante aanvulling op klassieke of landelijke woonstijlen.

Specificaties

  • Merk
    France Artisanat
  • Stijl
    Klassiek