Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

AvanceFloors Venice 8

Vanaf Op aanvraag

Met een eiken houten vloer van AvanceFloors haalt u de natuur in huis.

Artikelnummer: 3cef96dcc9b8 Categorie: Tag:

Beschrijving

De AvanceFloors Venice 8 is een luxe vloer die bekend staat om zijn stijlvolle en duurzame eigenschappen. Deze vloer biedt een elegante uitstraling en is ontworpen om zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel te zijn. Het is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige vloerafwerking met een verfijnde uitstraling.

 

Kenmerken:

  • Design en esthetiek: De Venice 8 heeft een elegante uitstraling met een verfijnde afwerking die doet denken aan de charme van traditionele en moderne interieurs. Het design is vaak geïnspireerd door de schoonheid en het erfgoed van Venetië, met een nadruk op luxe en detail.
  • Duurzaamheid: Deze vloer is ontworpen om lang mee te gaan, met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, krassen en vlekken. Dit maakt de Venice 8 geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik.
  • Materialen: De vloer is vaak vervaardigd uit hoogwaardige houten of laminaatmaterialen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en esthetiek. De materialen worden zorgvuldig geselecteerd om een lange levensduur en een luxe uitstraling te garanderen.
  • Afmetingen en planken: De Venice 8 kan komen in verschillende plankformaten en afwerkingen. De planken zijn vaak ontworpen om een naadloze en elegante vloerbedekking te bieden, met een focus op een verfijnde en luxe uitstraling.
  • Onderhoud: Deze vloer is ontworpen voor gemakkelijk onderhoud. Het oppervlak is meestal eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, waardoor de vloer er altijd op zijn best uitziet zonder veel moeite.
  • Installatie: De Venice 8 is ontworpen voor eenvoudige installatie, met systemen die zorgen voor een naadloze en stabiele plaatsing. Dit kan variëren van kliksystemen tot lijminstallaties, afhankelijk van de specifieke productlijn.
  • Comfort: Afhankelijk van het type en de afwerking, biedt de Venice 8 een comfortabel loopgevoel en kan het helpen om de akoestiek in de ruimte te verbeteren.

 

De AvanceFloors Venice 8 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een vloer met een luxe uitstraling en uitstekende duurzaamheid. Het combineert esthetiek met functionaliteit, waardoor het een prachtige aanvulling is op elk interieur.

Specificaties

  • Merk
    AvanceFloors