Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Origineel Chapel Hermitage 17e eeuws gerookt naturel

Vanaf Op aanvraag

De zaagbewerking geeft deze vloerdelen een ongelijke structuur en ruw uitziende strepen. Die zorgen voor een ruige, robuuste uitstraling. Het resultaat: een bruisende woon- of werkomgeving die barst van energie, karakter en pure levenslust.

Artikelnummer: acc3e0404646 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Origineel Chapel Hermitage 17e eeuws gerookt naturel is een ambachtelijke houten vloer die geïnspireerd is op de elegante en rustieke vloeren uit de 17e eeuw. Deze vloer combineert de warme uitstraling van natuurlijk hout met een authentiek, verouderd karakter, wat zorgt voor een tijdloze charme. Door de subtiele, gerookte afwerking en de natuurlijke houtkleur past deze vloer perfect in klassieke interieurs, maar kan hij ook prachtig contrasteren in moderne woningen.

 

Kenmerken:

  • 17e-eeuwse uitstraling: Deze vloer roept de sfeer van de 17e eeuw op, met een verweerde en antieke look die doet denken aan historische landhuizen en hermitages. De houten planken hebben een doorleefd uiterlijk dat elegantie en authenticiteit uitstraalt.
  • Gerookt hout: Het hout is gerookt om de natuurlijke tinten te verdiepen en te verrijken. Dit proces zorgt voor een warme, natuurlijke kleur die de houtnerf accentueert en meer diepte geeft aan het oppervlak.
  • Naturel afwerking: In tegenstelling tot donkere vloeren is deze vloer afgewerkt in een natuurlijke houtkleur. De natuurlijke tint geeft het een lichte, uitnodigende uitstraling die de ruimte groter en helderder kan laten aanvoelen, zonder in te boeten op de klassieke charme.
  • Duurzaam en massief: Net als andere vloeren uit de Origineel Chapel collectie is de Hermitage 17e eeuws vloer gemaakt van massief hout van hoge kwaliteit. Dit zorgt voor een lange levensduur en maakt de vloer bestand tegen intensief gebruik.
  • Handmatig bewerkt: De vloer is ambachtelijk afgewerkt, wat betekent dat elke plank met zorg is bewerkt om een uniek, authentiek karakter te verkrijgen. Dit geeft de vloer een unieke textuur en uitstraling die je niet vindt in machinaal geproduceerde vloeren.
  • Veelzijdig in gebruik: Hoewel de vloer een klassieke uitstraling heeft, is hij geschikt voor een breed scala aan interieurs, van traditionele landelijke woningen tot moderne stadsappartementen. Hij kan ook goed gecombineerd worden met vloerverwarming.

 

De Origineel Chapel Hermitage 17e eeuws gerookt naturel vloer is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een vloer met een natuurlijke uitstraling en een vleugje historische elegantie. Hij combineert vakmanschap, duurzaamheid en schoonheid, waardoor hij een prachtige aanvulling is op elke woning.

Specificaties

  • Merk
    Chapel
  • Oppervlak
    Fijnbezaagd
  • Sortering
    Premier, rustiek A, rustiek B, rustiek mix
  • Legpatroon
    Planken, visgraat, Hongaarse punt
  • Geschikt voor vloerverwarming
    Ja
  • Geschikt voor vloerverkoeling
    Ja