Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

M-design Argento 1050 V Basic &Premium

Vanaf 4852,-

Beleef met een liftdeurhaard de sensatie van een echte open haard. U bevindt zich nu zo dicht bij de vlammen dat u ze zou kunnen aanraken. Het glas blijft lange tijd zuiver en is makkelijk te reinigen.

Artikelnummer: a760880003e7 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De M-Design Argento 1050 V Basic & Premium is een elegante gashaard die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. Deze haard biedt een modern ontwerp met een groot glazen front, waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de vlammen. Het minimalistische design zorgt ervoor dat de haard een stijlvolle aanvulling is op diverse interieurstijlen.

 

De Argento 1050 V is verkrijgbaar in twee versies: Basic en Premium. De Basic-variant biedt betrouwbare prestaties met eenvoudige bediening via een afstandsbediening, waarmee je de vlamhoogte en temperatuur kunt aanpassen. De Premium-variant voegt extra functies toe, zoals geavanceerdere bedieningsopties en mogelijk een smartphone-app voor uitgebreidere controle over de haard.

 

Beide versies zorgen voor een efficiƫnte en gelijkmatige verwarming, geschikt voor middelgrote tot grote ruimtes. De haard biedt een comfortabele warmteverdeling, waardoor je een aangename temperatuur kunt behouden in je ruimte.

 

Voor de installatie van de Argento 1050 V is professionele hulp nodig om een veilige aansluiting op het gasnetwerk en een correcte afvoer van rookgassen te garanderen. Het onderhoud is eenvoudig, met weinig roet of as, en regelmatige reiniging van het glas en periodieke inspecties zijn doorgaans voldoende om de haard in goede staat te houden.

 

De M-Design Argento 1050 V Basic & Premium combineert modern design met geavanceerde technologie, met de keuze tussen basisfunctionaliteit en extra premium functies, wat het een uitstekende keuze maakt voor een stijlvolle en efficiƫnte gashaard.

Specificaties

  • Vuurzicht
    Front
  • Verbrandingssysteem
    gesloten,open
  • Merk
    M-design
  • Stijl
    inbouw