Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

M-design Argento 1200 H Basic & Premium

Vanaf 4852,-

Beleef met een liftdeurhaard de sensatie van een echte open haard. U bevindt zich nu zo dicht bij de vlammen dat u ze zou kunnen aanraken. Het glas blijft lange tijd zuiver en is makkelijk te reinigen.

Artikelnummer: 389bc7bb1e1c Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De M-design Argento 1200 H Basic & Premium is een veelzijdige gashaard die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Met zijn ruime afmetingen van 1200 mm hoog, biedt deze haard een indrukwekkend vlammenbeeld dat een sfeervolle en luxe uitstraling aan elke ruimte geeft.

 

Basic en Premium versies bieden verschillende niveaus van afwerking en functionaliteit, zodat je kunt kiezen op basis van je specifieke behoeften en voorkeuren. De Basic versie biedt de essentiële kenmerken voor een effectieve en efficiënte verwarming, terwijl de Premium versie extra functies en een hogere afwerkingskwaliteit biedt voor een luxe ervaring.

 

Deze haard maakt gebruik van moderne technologieën om een realistisch vlammenbeeld te creëren en zorgt voor een hoog rendement en een efficiënte warmteafgifte. De bediening is eenvoudig en gebruiksvriendelijk via een afstandsbediening of app, waarmee je de temperatuur en vlamintensiteit naar wens kunt aanpassen.

 

Met zijn strakke design en innovatieve functies is de Argento 1200 H een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en efficiënte verwarmingsoplossing die zowel visueel aantrekkelijk als praktisch is.

Specificaties

  • Vuurzicht
    Front
  • Verbrandingssysteem
    gesloten,open
  • Merk
    M-design
  • Stijl
    inbouw