Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

M-design Luna 1000 V Gold+

Vanaf 8010,-

De schouwpotten met een diameter van 200/200 voegen een vleugje esthetiek toe aan het ontwerp en dragen bij aan de algehele functionaliteit van de haard. Ervaar de perfecte combinatie van warmte en stijl met de Luna 700V, en geniet van ongeëvenaarde prestaties met een vleugje elegantie.

Artikelnummer: 285e19f20bed Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De M-Design Luna 1000 V Gold+ is een luxe inbouwhaard die uitblinkt in zowel stijl als prestaties. Deze haard combineert een modern ontwerp met geavanceerde technologie, en de “Gold+” uitvoering voegt een extra element van verfijning toe.
  • Design: De Luna 1000 V Gold+ heeft een eigentijds en elegant ontwerp met een groot glazen front dat een panoramisch zicht op de vlammen biedt. Het “Gold+” aspect verwijst vaak naar een luxe afwerking of accenten in goudkleur, die een extra vleugje glamour en verfijning aan de haard geven. Dit maakt de haard een statement piece in elk interieur.
  • Gold+ Afwerking: De Gold+ uitvoering biedt een premium afwerking met gouden accenten of details. Dit verhoogt de esthetische waarde van de haard en maakt het een opvallende aanvulling op moderne en luxe interieurs.
  • Efficiëntie: De Luna 1000 V Gold+ is ontworpen met een geavanceerd verbrandingssysteem dat zorgt voor een hoge efficiëntie en een gelijkmatige warmteverdeling. Dit betekent dat de haard niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en effectief in het verwarmen van de ruimte.
  • Bediening: De haard kan eenvoudig worden bediend met een afstandsbediening of een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Dit maakt het mogelijk om de temperatuur en de vlaminstellingen naar wens aan te passen, wat zorgt voor optimaal comfort.
  • Installatie en onderhoud: De Luna 1000 V Gold+ is ontworpen voor flexibele installatie in verschillende muurtypes en omgevingen. Het onderhoud is eenvoudig door het glazen front, dat gemakkelijk schoon te maken is en zijn helderheid behoudt.

 

De M-Design Luna 1000 V Gold+ biedt een combinatie van luxe ontwerp en geavanceerde technologie, met een elegante gouden afwerking die een luxe uitstraling aan elke ruimte toevoegt. Het is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvol en functioneel accent voor hun interieur.

Specificaties

  • Vuurzicht
    Front
  • Verbrandingssysteem
    gesloten,open
  • Merk
    M-design
  • Stijl
    modern