Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

M-design Luna Diamond 1150 DH

Vanaf 6758,-

Beleef met een liftdeurhaard de sensatie van een echte open haard. U bevindt zich nu zo dicht bij de vlammen dat u ze zou kunnen aanraken. Het glas blijft lange tijd zuiver en is makkelijk te reinigen.

Artikelnummer: a516a87cfcae Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De M-Design Luna Diamond 1150 DH is een geavanceerde inbouwhaard die bekend staat om zijn elegante ontwerp en uitstekende prestaties. Deze haard biedt zowel esthetische aantrekkingskracht als efficiënte verwarming, en is een uitstekende keuze voor moderne interieurs die een luxe uitstraling nodig hebben.

 

  • Design: De Luna Diamond 1150 DH heeft een strak en modern ontwerp met een groot glazen front dat een panoramisch zicht op de vlammen biedt. Het ontwerp is minimalistisch en elegant, waardoor het een verfijnde uitstraling aan elke ruimte toevoegt. De “DH” variant duidt vaak op een dubbelzijdig ontwerp, wat betekent dat het vlambeeld vanuit meerdere hoeken zichtbaar is, wat bijdraagt aan een open en sfeervolle ambiance.
  • Materiaal: De haard is vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals sterk glas en robuuste metalen componenten, wat zorgt voor zowel duurzaamheid als een luxe uitstraling. Het gebruik van premium materialen draagt bij aan de lange levensduur en esthetische waarde van de haard.
  • Efficiëntie: De Luna Diamond 1150 DH is uitgerust met een geavanceerd verbrandingssysteem dat zorgt voor een hoge warmte-efficiëntie en een effectieve warmteverdeling. Dit betekent dat de haard niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook effectief bijdraagt aan het verwarmen van de ruimte.
  • Bediening: De haard kan eenvoudig worden bediend met een afstandsbediening of een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Hiermee kun je de temperatuur en de vlaminstellingen aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren, wat zorgt voor maximaal comfort en gebruiksgemak.
  • Installatie en onderhoud: De Luna Diamond 1150 DH kan flexibel worden geïnstalleerd in verschillende muurtypes en omgevingen. Het onderhoud is eenvoudig door het glazen front, dat gemakkelijk schoon te maken is en zijn helderheid behoudt.

 

De M-Design Luna Diamond 1150 DH biedt een combinatie van modern design en geavanceerde technologie met een dubbelzijdig vlambeeld en efficiënte verwarmingscapaciteiten. Het is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en functionele inbouwhaard die een luxe en eigentijdse uitstraling aan elke ruimte toevoegt.

Specificaties

  • Vuurzicht
    Doorkijk
  • Verbrandingssysteem
    gesloten,open
  • Merk
    M-design
  • Stijl
    inbouw