Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

M-design True Vision 850 VL

Vanaf 6657,-

Een nieuwe kijk op het gasvuur met een verbluffend realisme. Dansende vlammen , geïntegreerd in de houtstammen, bijna niet te onderscheiden van een echt houtvuur. Een spectaculaire visie op het vuur.

Artikelnummer: 49ae49a23f67 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De M-Design True Vision 850 VL is een moderne gashaard die uitblinkt in zowel design als functionaliteit. Met een groot glazen front biedt deze haard een indrukwekkend panoramisch zicht op de vlammen, wat een sfeervol en luxe effect in je interieur creëert. Het strakke en eigentijdse ontwerp maakt de haard een elegante aanvulling op diverse interieurstijlen.

 

De True Vision 850 VL maakt gebruik van geavanceerde gasverbrandingstechnologie die zorgt voor een realistisch en helder vlambeeld. De haard is uitgerust met een afstandsbediening waarmee je eenvoudig de vlamhoogte en temperatuur kunt regelen, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak en je comfort.

 

Deze haard is geschikt voor het verwarmen van middelgrote tot grote ruimtes en biedt een gelijkmatige warmteverdeling. Dit maakt het mogelijk om een comfortabele temperatuur te behouden, zelfs tijdens de koelere seizoenen.

 

De installatie van de True Vision 850 VL moet professioneel worden uitgevoerd om een veilige aansluiting op het gasnetwerk en correcte afvoer van rookgassen te waarborgen. Onderhoud is eenvoudig, omdat de haard weinig roet of as produceert. Regelmatig reinigen van het glas en periodieke inspecties zijn meestal voldoende om de haard in goede conditie te houden.

 

De M-Design True Vision 850 VL combineert een modern design met geavanceerde technologie, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar een stijlvolle en efficiënte gashaard.

Specificaties

  • Vuurzicht
    Front
  • Verbrandingssysteem
    gesloten
  • Merk
    M-design
  • Stijl
    inbouw