Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

M-design Luna Diamond 1000 DC

Vanaf 4961,-

Artikelnummer: 13f3cf8c5319 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De M-Design Luna Diamond 1000 DC is een luxe inbouwhaard die opvalt door zijn strakke ontwerp en geavanceerde technologie. Deze haard biedt een uitstekende combinatie van esthetische aantrekkingskracht en functionele prestaties, en is een uitstekende keuze voor moderne interieurs.

 

  • Design: De Luna Diamond 1000 DC heeft een eigentijds en elegant ontwerp met een groot glazen front dat een panoramisch zicht op de vlammen biedt. Het “DC” in de naam staat vaak voor een dubbelzijdig ontwerp, wat betekent dat je het vlambeeld vanuit meerdere hoeken kunt bewonderen. Dit creëert een open en sfeervolle uitstraling in de ruimte.
  • Materiaal: De haard is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het gebruik van sterk glas en robuuste metalen componenten draagt bij aan de lange levensduur en esthetische aantrekkingskracht van de haard.
  • Efficiëntie: De Luna Diamond 1000 DC is ontworpen met een geavanceerd verbrandingssysteem dat zorgt voor een hoge warmte-efficiëntie en een effectieve warmteverdeling. Dit betekent dat de haard niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging is, maar ook effectief bijdraagt aan de verwarming van de ruimte.
  • Bediening: De haard is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening of een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Dit maakt het mogelijk om de temperatuur en de vlaminstellingen aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren, wat zorgt voor maximaal comfort en gemak.
  • Installatie en onderhoud: De Luna Diamond 1000 DC kan flexibel worden geïnstalleerd in verschillende muurtypes en omgevingen. Het onderhoud is eenvoudig dankzij het glazen front, dat gemakkelijk schoon te maken is en zijn helderheid behoudt.

 

De M-Design Luna Diamond 1000 DC biedt een combinatie van modern design en geavanceerde technologie, met een indrukwekkend dubbelzijdig vlambeeld en efficiënte verwarmingscapaciteiten. Het is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en functionele inbouwhaard die een luxe en eigentijdse uitstraling aan elke ruimte toevoegt.

Specificaties

  • Vuurzicht
    2-zijdig (hoek)
  • Verbrandingssysteem
    gesloten
  • Merk
    M-design
  • Stijl
    inbouw