Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

M-design Luna Diamond 700 H

Vanaf 3949,-

Artikelnummer: faa9afea49ef Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De M-Design Luna Diamond 700 H is een stijlvolle en efficiënte gashaard die is ontworpen om moderne interieurs zowel sfeer als comfort te bieden. Met zijn strakke ontwerp en hoogwaardig afwerkingsniveau past deze haard moeiteloos in eigentijdse ruimtes, terwijl het een elegant middelpunt vormt.

 

De Luna Diamond 700 H biedt een royaal glazen front dat zorgt voor een helder zicht op de vlammen, waardoor een warme en uitnodigende ambiance ontstaat. Het minimalistische design richt alle aandacht op het vlambeeld, dat door geavanceerde gasverbrandingstechnologie realistisch en dynamisch is.

 

Dankzij de efficiënte verbranding en een hoog rendement verwarmt de haard middelgrote ruimtes met gemak, terwijl de warmte gelijkmatig wordt verspreid. Met de afstandsbediening kun je eenvoudig de vlamhoogte en temperatuur aanpassen, waardoor je volledige controle hebt over de sfeer en het comfort in de ruimte.

 

De Luna Diamond 700 H maakt gebruik van geavanceerde technologie om de uitstoot en het gasverbruik te minimaliseren, wat zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend is. Voor een veilige installatie en optimale prestaties is professionele plaatsing vereist, inclusief een correcte rookgasafvoer.

 

Onderhoud van de haard is eenvoudig, met minimaal vuil of roetvorming. Periodiek schoonmaken van het glas en reguliere inspecties zorgen ervoor dat de haard in goede staat blijft.

 

De M-Design Luna Diamond 700 H combineert modern design met hoogwaardige prestaties, wat het een ideale keuze maakt voor wie een stijlvolle en efficiënte gashaard zoekt.

4o

Specificaties

  • Vuurzicht
    Front
  • Verbrandingssysteem
    gesloten
  • Merk
    M-design
  • Stijl
    inbouw