Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Altech Eclips Debot

Vanaf 4731,-

De Altech Eclips Depot is een stijlvolle speksteenkachel met hoog rendement en minder houtverbruik, beschikbaar in verschillende uitvoeringen met een praktisch houtdepot.

Beschrijving

Efficiënt hout stoken met de Eclips
Altech heeft voor de Eclips-serie een innovatief rookgeleidingssysteem ontwikkeld, waarmee de geproduceerde warmte tijdens het stoken optimaal benut kan worden. De rookgassen worden opgevangen en via een 2 meter lang rookgaskanaal geleid, waardoor ze meer tijd hebben om hun warmte af te geven aan het speksteen. Deze techniek zorgt ervoor dat de Eclips een zeer hoog rendement behaalt en tegelijkertijd minder hout verbruikt.

 

Meerdere uitvoeringen van de Eclips mogelijk
De Eclips-serie bestaat uit vier verschillende modellen, die in de basis gelijk zijn maar qua uiterlijk verschillen. De Eclips kan worden uitgevoerd met pootjes of een houtdepot, en is ook verkrijgbaar met een oven aan de bovenzijde. De Altech Eclips Depot is een unieke vrijstaande speksteenhoutkachel die niet op pootjes staat, maar is voorzien van een houtdepot. Dit biedt praktische opslag voor hout en geeft het model extra aanzien.

 

De Eclips Depot is beschikbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer. Daarnaast is het mogelijk om de kachel uit te rusten met een ingebouwd houtrookfilter voor een schonere verbranding. De gebogen glazen ruit zorgt voor een prachtig zicht op het vuur, en de Eclips is geschikt voor kleinere tot middelgrote ruimtes, met aansluitmogelijkheden van boven en achteren. De afwezigheid van een bedieningspaneel en de geïntegreerde hendels dragen bij aan het strakke design, dat oog heeft voor detail.

Specificaties

  • Vuurzicht
    Front
  • Verbrandingssysteem
    Gesloten
  • Vermogen
    4-9 kW
  • Merk
    Altech
  • Stijl
    Vrijstaand
  • Brandstof
    Hout