Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika R-600 T

Vanaf 6100,-

De R-600 T tunnelhaard biedt strak design, schone verbranding en flexibele installatieopties voor gebruik in twee ruimtes.

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De R-600 T inbouwhaard is een tunnelhaard, wat betekent dat u in twee ruimtes tegelijkertijd van het vuur kunt genieten. Het strakke, eenvoudige ontwerp biedt een unieke manier om ruimtes te scheiden en tegelijkertijd met elkaar te verbinden. Dit opent talloze architectonische mogelijkheden. Ondanks zijn compacte formaat wordt de haard het middelpunt van elke ruimte.

 

De R-600 T blinkt ook uit in schone verbranding. Dankzij het ADVANCED GLASS CONCEPT©, met dubbel glas en infrarood-gecoat keramisch glas, wordt een hogere temperatuur in de vuurhaard gecreëerd, wat resulteert in efficiëntere verbranding en een helder zicht op de vlammen.

 

Door het ADVANCED GLASS CONCEPT© en intelligente ruitenspoeling blijven de glazen panelen altijd schoon en roetvrij, zodat u op elk moment van het vuur kunt genieten. Dankzij het AIR-systeem is de R-600 T ook geschikt voor installatie in Minergie- en lage-energiehuizen.

 

Het compacte ontwerp van de R-600 T biedt talloze mogelijkheden. De haard is verkrijgbaar met zowel een stalen als glazen deur, waarbij u kunt kiezen of de deur aan één of beide zijden opent.

 

Energielabel Attika R-600 T

Specificaties

  • Vuurzicht
    Tunnel
  • Verbrandingssysteem
    Gesloten
  • Vermogen
    7,9 kW
  • Merk
    Attika
  • Stijl
    Inbouw
  • Brandstof
    Hout