Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline Woody Loft 3S

Vanaf 3850,-

De Trimline Woody Loft 3S is een stijlvolle 3-zijdige houtkachel die niet alleen warmte biedt, maar ook het vlammenspel vanuit elke hoek van de kamer prachtig in beeld brengt.

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Trimline Woody Loft 3S is een elegante 3-zijdige houtkachel die zowel sfeer als warmte toevoegt aan elke ruimte. Dankzij het open zicht op het vlammenspel vanuit elke hoek, creƫert deze kachel een uitnodigende, gezellige ambiance. De rillen aan de zijkanten helpen de warmte gelijkmatig te verspreiden, terwijl ze een sfeervolle oranje gloed produceren die de gezelligheid in de kamer versterkt.

 

Het moderne design, kenmerkend voor de Trimline Woody Loft serie, zorgt voor een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. De houtkachel is uitgerust met een speciale coating die infraroodstralen terug de haard in reflecteert, wat bijdraagt aan een verhoogde temperatuur en een efficiƫntere verbranding. Het HR-glas houdt de hitte binnen, wat resulteert in een optimale verbranding en minder houtverbruik.

 

Een extra voordeel van deze kachel is het zelfreinigende glas. Door de verhoogde interne temperatuur worden roetdeeltjes verbrand, waardoor het glas helder blijft en het zicht op het vuur ongestoord blijft. Perfect voor wie zowel comfort als stijl zoekt in zijn interieur.

Specificaties

  • Vuurzicht
    3-zijdig
  • Verbrandingssysteem
    Gesloten
  • Vermogen
    6,4 kW
  • Merk
    Trimline
  • Stijl
    Vrijstaand
  • Brandstof
    Hout