Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VIVA 160 L Gas

Vanaf 6860,-

De VIVA 160 L GAS combineert de sfeer van een echt houtvuur met de voordelen van gas en biedt uitgebreide personalisatiemogelijkheden en een extra warmteopslagmodule.

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De VIVA 160 L GAS gaskachel kan worden bediend met propaan of natuurlijk gas, perfect voor degenen die de sfeer van een echt vuur willen ervaren zonder de gedoe van hout, as en onderhoud. Deze kachel legt de nadruk op individualiteit door middel van het Attika maatwerkconcept. Je hebt de keuze uit zes verschillende verfkleuren, diverse deur- en vensteropties, en verschillende topplaatvarianten, waardoor je een kachel kunt samenstellen die precies past bij jouw interieurwensen.

 

Een extra warmteopslagmodule zorgt voor langdurige opslag van warmte, waardoor je woonkamer urenlang aangenaam warm blijft, zelfs nadat het vuur is gedoofd. Met een zijbank in de kleur van de kachel kun je de kachel transformeren in een persoonlijk meubelstuk dat perfect in je interieur past. De gaskachel kan eenvoudig worden bediend met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening of de optionele Attika Fire app. Met verschillende instelbare vlamhoogtes en talrijke aanpasbare functies biedt de kachel een realistisch vlambeeld dat bijna niet te onderscheiden is van een echt houtvuur.

Specificaties

  • Vuurzicht
    3-zijdig
  • Verbrandingssysteem
    Gesloten
  • Vermogen
    8,0 kW
  • Merk
    Attika
  • Stijl
    Vrijstaand
  • Brandstof
    Gas