Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika Caro 130

Vanaf 4750,-

De CARO 130 combineert een indrukwekkend formaat met efficiënte verbranding en langdurige warmteopslag.

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De CARO 130 is het grootste model binnen de CARO-serie en valt op door zijn hoogte van 130 centimeter en eenvoudige maar elegante uitstraling. Achter dit stijlvolle uiterlijk gaat een geavanceerde technologie schuil. De CARO 130 is uitgerust met een uiterst efficiënte verbrandingstechnologie, waardoor je optimaal kunt genieten van een prachtig vlammenspel. Optioneel zijn er warmteopslagstenen beschikbaar die warmte vasthouden, zelfs nadat het vuur is gedoofd. Zo blijft de kachel lang na het stoken nog aangename warmte uitstralen.

 

Net als bij de andere modellen binnen de CARO-serie biedt de CARO 130 het mogelijkheid om de kachel te personaliseren dankzij het Attika customized-concept. Je kunt kiezen uit 6 verschillende verfkleuren, 6 handgreepontwerpen en diverse varianten van deuren en zijruiten. Dit zorgt ervoor dat de CARO 130 naadloos kan worden aangepast aan jouw interieur en persoonlijke voorkeuren.

 

Naast de CARO 130 omvat de serie ook andere kachels in verschillende formaten, zoals de CARO 90, CARO 110 en CARO 120. Voor wie de voorkeur geeft aan gasgestookte modellen, zijn er ook gasversies beschikbaar, waaronder de CARO 90 GAS, CARO 110 GAS en CARO 130 GAS.

Specificaties

  • Vuurzicht
    3-zijdig
  • Verbrandingssysteem
    Gesloten
  • Vermogen
    5,0 kW
  • Merk
    Attika
  • Stijl
    Vrijstaand
  • Brandstof
    Hout