Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika Caro 90

Vanaf 4010,-

De CARO 90 combineert een opvallend groot vuurzicht met een compact ontwerp en biedt tal van personalisatiemogelijkheden.

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De CARO 90 biedt een uitzonderlijk mooi vuurzicht in een verrassend compact ontwerp van slechts 92 centimeter hoog. Dankzij de grote vuurruimte, in verhouding tot de kleine afmetingen van de kachel, komt het vuur indrukwekkend tot zijn recht. Met een elliptische, uitgebalanceerde en heldere vormgeving past de CARO 90 moeiteloos in elk interieur.

 

De kachel is bovendien zeer aanpasbaar aan zijn omgeving, met een gepersonaliseerd concept waarbij je kunt kiezen uit zes verschillende lakkleuren en zes handgreepopties. Ook is het mogelijk om de stalen deur te vervangen door een glazen variant voor een nog beter zicht op het vuur, en kun je de kleur van de rookbuis afstemmen op de lak van de kachel. Dankzij de twee zijramen geniet je van een volledig uitzicht op het vuur, wat zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis.

 

Naast de CARO 90 biedt de CARO-serie ook andere kachels in diverse afmetingen en ontwerpmogelijkheden, zoals de CARO 110, CARO 120 en CARO 130. Voor wie de voorkeur geeft aan gas als brandstof, zijn er ook modellen zoals de CARO 90 GAS, CARO 110 GAS en CARO 130 GAS beschikbaar.

 

Specificaties

  • Vuurzicht
    3-zijdig
  • Verbrandingssysteem
    Gesloten
  • Vermogen
    5,0 kW
  • Merk
    Attika
  • Stijl
    Vrijstaand
  • Brandstof
    Hout