Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

M-design Rustica Small

Vanaf 6915,-

Deze veelzijdige haard biedt efficiënte verwarming met flexibele installatieopties en ondersteunt meerdere brandstoffen, inclusief H2-ready oplossingen.

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De kachel biedt een vermogen van 2 tot 7,5 kW, met een rendement van 80%, wat hem energie-efficiënt maakt, zoals blijkt uit zijn A+ energie-efficiëntieklasse. Met een gewicht van 125 kg en inbouwafmetingen van 798 x 1269 x 388 mm is hij zowel compact als robuust.

Het aangepaste vuurzicht kan variëren in breedte van 380 mm tot 500 mm en in hoogte van 500 mm tot 800 mm, waardoor de kachel flexibel in verschillende ruimtes past. De kachel ondersteunt meerdere brandstoffen, waaronder aardgas, propaan, bio-propaan en is H2-ready, geschikt voor combinaties van waterstof met andere gassen.

 

De kachel beschikt over twee omhoog geplaatste stammenbranders en een bodembrander voor een realistisch vuurbeeld. De bediening is eenvoudig via een afstandsbediening of smartphone/tablet.

 

Afhankelijk van de schouw kan het deursysteem recht openen met een kliksysteem of kantelen bij een gebogen schouw. Voor een nog helderder zicht is er een optie voor keramisch of ontspiegeld glas. Daarnaast kan er een gloeibed met LED-verlichting worden toegevoegd voor extra sfeer.

 

De kachel is uitgerust met EcoWave en EcoSwitch functies, die het verbruik verder verlagen, en zorgen voor een efficiënte en duurzame verwarming.

Specificaties

  • Vuurzicht
    Front
  • Verbrandingssysteem
    Gesloten
  • Vermogen
    2-7,5 kW
  • Merk
    M-design
  • Stijl
    Inbouw
  • Brandstof
    Gas