Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Planika Cool Flame 1000 Fireplace

Vanaf 3557,-

Cool Flame Fireplace biedt een milieuvriendelijke vuurervaring met Optimyst-technologie, inclusief realistische vlammen, eenvoudig bijvullen, energie-efficiëntie en veiligheid, zonder warmteproductie.

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-2-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Planika Cool Flame 1000 Fireplace is een moderne, innovatieve haard die gebruikmaakt van geavanceerde technologie om een realistisch vlambeeld te creëren zonder warmte af te geven. Deze haard is ideaal voor wie de sfeer van een traditionele open haard wil ervaren zonder de zorgen over rook, hitte of ventilatie.

 

De Cool Flame 1000 biedt een indrukwekkende breedte van 1000 mm, waardoor het een visueel centraal punt vormt in elke ruimte. De vlamillusie wordt gecreëerd door een combinatie van LED-verlichting en waterdamp, wat een verbluffend realistische vlam wekt die volledig veilig is, zelfs in omgevingen waar traditionele haarden niet mogelijk of gewenst zijn.

 

Het minimalistische ontwerp en de strakke lijnen van de haard maken het perfect voor moderne en eigentijdse interieurs. Omdat de haard geen warmte produceert, kan hij in alle soorten kamers worden geïnstalleerd, inclusief commerciële ruimtes zoals hotels en restaurants, waar sfeer belangrijk is maar warmte niet altijd nodig is.

 

De Cool Flame 1000 vereist minimale installatie en geen rookkanaal, wat het een flexibele optie maakt voor uiteenlopende ruimtes. De haard is onderhoudsarm, omdat er geen rook of as is, en het enige vereiste onderhoud het bijvullen van water voor de stoomfunctie is.

 

Met zijn indrukwekkende visuele effecten en veilige, gebruiksvriendelijke ontwerp, biedt de Planika Cool Flame 1000 Fireplace een luxe oplossing voor het toevoegen van sfeer en stijl aan elke ruimte.

Specificaties

  • Vuurzicht
    Front
  • Verbrandingssysteem
    Open
  • Vermogen
    440 W
  • Merk
    Planika
  • Stijl
    Inzet
  • Brandstof
    Waterdamp